چطور یک فنجان قهوه کامل درست کنیم؟

 

چطور یک فنجان قهوه کامل درست کنیم؟

آیا یک فنجان قهوه کامل واقعا وجود دارد؟ تنها شامه شما می‌تواند این موضوع را تشخیص دهد. در میان کارشناسان،‌قهوه کامل اغلب به صورت قهوه‌ای تعریف می‌شود که هم طعم خوب و هم رایحه خوبی داشته باشد.

. کارشناسان گروه Intelligentsia Coffee & Tea می‌گویند این نکات کوچک می‌تواند به شما کمک کند تا یک فنجان قهوه واقعا عالی به دست بیاورید:

1- از بهترین دانه‌های قهوه استفاده کنید: قهوه در یک مقیاس صددرجه‌ای رتبه‌بندی شده می‌شود. بر اساس نظر کارشناسان صنعت، تنها قهوه‌ای که نمره 80 یا بالاتر بگیرد، مستحق عنوان "قهوه مخصوص" است و تنها قهوه‌ای که نمره 90 یا بیشتر بگیرد را می‌توان به عنوان "قهوه عالی" طبقه‌بندی کرد. برای اینکه به فهرستی از قهوه‌های با نمرات بالا دست پیدا کنید می‌توانید به سایت Coffee Review مراجعه کنید.

2- خودتان قهوه را آسیا کنید: رایحه قهوه ناشی از روغن‌های طبیعی است که هنگام فرآیند برشته کردن درون دانه قهوه به دام می‌افتند. هنگامی که قهوه آسیا می‌شود، این روغن‌ها شروع به متصاعد شدن می‌کنند. بنابراین اگر شما قهوه‌تان را در شب قبل آسیا کنید تا در وقت صرفه‌جویی کنید، رایحه قهوه‌تان کمتر خواهد شد. اغلب حرفه ای‌ها از یک آسیاهای سایشی (burr grinder) استفاده می‌‌‌کنند که امکان آسیا کردن یک دست‌تری را فراهم می‌کند.

3- صافی را از پیش مرطوب کنید: اگر از روش بر اساس صافی برای درست کردن قهوه‌تان استفاده می‌کنید، اطمینان حاصل کنید که قبل از اضافه کردن گرد خشک قهوه آن را از پیش با آب داغ مرطوب کرده‌اید. همه صافی‌های کاغذی تولیدی لایه نازکی از گرد و غبار دارند. از پیش مرطوب کردن این غبار را می‌شوید و نمی‌گذارد این غبار به قهوه شما راه یابد. (تنها باید پیش از شروع فرآیند واقعی درست کردن قهوه این آب را خالی کنید).

4- همه‌چیز به زمان‌بندی مربوط می‌شود:

هر روش درست کردن قهوه یک زمان دقیق دم‌کردن دارد؛ اگر بگذارید قهوه برای مدتی طولانی در آب داغ دم بکشد، روغن بیش از حدی از دانه‌های آسیای شده استخراج می‌شود و قهوه تلخ‌تری درست می‌شود. دم کردن به مدت خیلی کوتاه هم قهوه‌ای رقیق و بی‌ بو و طعم حاصل می‌آورد.

چطور قهوه ترک دم کنیم؟

5- بگذارید قهوه سرد شود و به حال خود بماند: قهوه یک نوشیدنی داغ است،‌اما اگر بگذارید اندکی سرد شود، تا طعم واقعی آن آشکار خواهد شد. و در مورد شیر و شکر چه؟ بهتر است آنها را برای دسر نگهدارید. قهوه‌ واقعا عالی نیازی به چیزی برای تقویت رایحه متمایز آن ندارد.

6- حفظ تعادل ضروری است: کافئین موجود در قهوه یکی از دلایل اصلی نوشیدن آن است، اما کافئین در واقع یک سم طبیعی است- وسیله دفاعی درخت قهوه در مقابل شکارچیان است. هنگامی که فردی بیش از حد قهوه می‌نوشد، مزه آن تلخ‌تر احساس می‌شود. بدن شما به این ترتیب به شما می‌گوید لطفا مسموم کردن خودتان را متوقف کنید.

آیا کافئین می‌تواند شما را بکشد؟

خود کارشناسان Intellingentsia اولین کسانی هستند که می‌گویند، تا به حال یک فنجان قهوه کامل را نیافته‌اند، یعنی قهوه‌ای که واقعا رایحه مسحورکننده‌ای را د اشته باشد که هنگام چسباندن بینی به یک کیسه از دانه‌های قهوه تازه برشته‌شده به مشام می‌رسد.

اما آنها اطمینان می‌دهند که تلاش کردن برای رسیدن به این هدف کاری مفرح است.

اگر می‌خواهید شیوه درست کردن قهوه در خانه را در دست داشته باشید،‌ می‌توان از برنامه کاربردی این گروه برای تلفن همراه استفاده کنید که قدم به قدم دستورات لازم برای درست کردن قهوه به شما ارائه می‌دهد، و حتی دارای یک زمان‌سنج برای مدت دم کردن قهوه است.

از همشهری

Comments

Popular posts from this blog

تصویر شهابی بر فراز دامغان/ تصاویر دومین پدیده نجومی سال 2011 در دنیا

شعری به لحجه هراتی

تويوتا پادشاه خودروهاي هيبريدي باقي مي‌ماند؟