بیماران قلبی جگر نخورند
یك متخصص ایرانی تغذیه گفت: كلسترول جگر سیاه بسیار بالاست و برای افرادی كه دچار بیماریهای قلبی و عروقی هستند، مضر است.
دكتر مسعود كیمیاگر افزود: گفت: جگر سیاه بر خلاف جگر سفید منبع غذایی ارزشمندی است، به دلیل اینكه محل ذخیره ویتامینها و املاح معدنی است و سرشار از آهن، ویتامینهای گروه B، روی و ویتامین A است.
كیمیاگر گفت: جگر خونساز است ولی كلسترول آن بسیار بالاست، به طوری كه هر 100 گرم جگر سیاه 150 میلیگرم كلسترول دارد.كلسترول موجود در آن برای افرادی كه دچار بیماریهای قلبی و عروقی هستند مفید نیست.
وی افزود: جگر سیاه ماده غذایی نیست كه بتوان هر روز از آن مصرف كرد و میتوان هفتهای یك بار جگر سیاه را مصرف كرد.
این متخصص تغذیه تصریح كرد، جگر سفید به عنوان یك ماده خوراكی و ارزشمند تلقی نمیشود. جگر سفید همان شش و ریه گوسفند است كه ماده مغذی نیست و هضم آن بسیار مشكل است.
از شبکه خبر
Comments
Post a Comment